RVVH wint met 3-1 van Heerjansdam

Op het toernooi bij vv Smitshoek speelde RVVH afgelopen zaterdag haar tweede duel op het tweede veld. Waar doordeweeks nog met 0-5 werd verloren van hoofdklasser SC Feyenoord werd nu aangetreden tegen eersteklasser Heerjansdam.

Trainer Kevin Vink, die afgelopen week was geslaagd voor zijn UEFA A diploma zag zijn ploeg dit keer beter voor de dag komen. Al in de 27-ste minuut zette Mo Ajarai RVVH op een 1-0 voorsprong. Drie minuten later verdubbelde Partick Lopes Da Veiga de stand naar 2-0. Dat werd ook de ruststand.

In de tweede helft werd er volop gewisseld. Heerjansdam kon terugkomen tot 2-1 door een kopbal van Luc Delmee, maar daarna was het weer RVVH dat het initiatief van de wedstrijd weer naar zich toe trok. Brendon Könemann raakte onder andere de lat en de paal. Twee minuten voor het einde van het duel maakte Laurens de Witte de 3-1 en dat werd ook de uitslag.