Sport

RVVH wint Ridderkerk Toernooi

Deze week werd de 43-ste editie van het Ridderkerk Toernooi gespeeld op het terrein van S.V. Slikkerveer. Deze editie van het Ridderkerk Toernooi was een zeer sportieve editie, want in alle wedstrijden hoefden de scheidsrechters geen enkele gele kaart uit te delen. Titelverdediger RVVH won in de finale met 0-4 riant van Rijsoord. In de kleine finale tussen Bolnes en Slikkerveer won de thuisploeg ruim met 0-5.

Dit resulteerde in de volgende eindstand:
1. RVVH
2. Rijsoord
3. Slikkerveer
4. Bolnes

De prijsuitreiking werd verricht door Casper Westerveld van Sport Service Ridderkerk en Rinus Hitzert, voorzitter van S.V. Slikkerveer. Alle aanvoerders kregen een aantal wedstrijdballen als prijs. Ook was er nog een prijs voor beste speler van het toernooi en die werd in de wacht gesleept door Sanzio Dieterich van RVVH. RVVH-aanvoerder Papito Merencia mocht ook nog de Jacques van der Linden Bokaal in ontvangst nemen.

Trainer Kevin Vink was dik tevreden met zijn eerste prijs in het nieuwe seizoen. ,,Ik ben zeer tevreden over de wedstrijd van vandaag. We hebben achterin amper kansen weggegeven en aanvallend flink wat kansen gecreëerd.’’

Ook voorzitter Rinus Hitzert kon namens het organiserende S.V. Slikkerveer tevreden terugkijken op een geslaagde editie van het Ridderkerk Toernooi. ,,Ja, alle vrijwilligers hebben vandaag heel hard gewerkt om alles in goede banen te leiden en dat is prima gelukt.

Foto’s: Roelie ’t Jong