Saturnus’72 daagt jeugd uit tijdens vakantie

Tijdens de vakantie daagt de handbalvereniging Saturnus’72 kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 uit om eens gratis een uurtje te komen meetrainen. “Tot en met 24 augustus zijn jullie op maandag tussen 18.00 en 19.00 uur van harte welkom op het Reyerpark aan de Kastanjelaan 30 in Ridderkerk”.

“Handbal is een leuke en snelle sport. Je speelt het als teamsport op een verhard buitenveld, in de (eigen) zaal en zelfs op het Beach veld. Om hier eens kennis mee te maken nodigen we jullie dan ook uit om te komen meetrainen. Elke maandag kan je tussen 18.00 en 19.00 uur gratis mee doen. Je ziet dan vanzelf of deze sport iets voor jou is”, zegt Laura de Vos. Naast dat ze speler is het eerste dames team traint ze ook de jeugd van de handbalvereniging. Samen met Dylan Muller, Corinne van Hurk, Sanne Euser, Carl Kleeser en Eric tamboer dagen ze jullie dan ook uit om het spelletje te komen uitproberen. Op de komende maandagavonden hopen ze een hoop jeugd tegen te komen en hen enthousiast te maken voor handbal.   

Er zijn in dit corona tijdperk helaas wel enige spelregels. Zo is de kantine dicht, thuis omkleden, geen ouders rond het veld en een eigen bidon meenemen. Wil je alvast wat meer weten, kijk dan eens op de site van de club via www.Saturnus72.nl of heb je vragen mail die dan aan info@Saturnus72.nl. Tot maandag.