Saturnus’72 dames lappen de veldcompetitie aan hun laars

De dames van Saturnus’72 lapten de laatste veldcompetitie van de eerste helft een beetje aan hun laars. Het gevolg was een nederlaag tegen de rode lantaarndrager Roda’71.

Coach Dylan Muller had er na afloop duidelijk de pee in. Een 8-3 voorsprong, zeven treffers van Kimberley van Wijk, werd in de eerste helft in 10 minuten weg gegeven wat een 9-11 ruststand teweeg bracht. Het tweede deel was bij het begin nog wel aan te zien. Saturnus knokte zich terug tot 13-11. Het was weer een wedstrijd. Tot (opnieuw!!!) 10 minuten voor tijd. Een bijna zeker gedachte overwinning werd opnieuw weg gegeven. Het eindresultaat was een 15-16 nederlaag.

Muller was na afloop duidelijk teleurgesteld. “We hadden maar 8 spelers en die lieten het gras, al is dat op een verhard veld moeilijk, voor de voeten weg maaien. Nergens voor nodig. Gelukkig gaan we vanaf nu de zaal is en wordt de selectie versterkt met enkele spelers die niet buiten spelen. Op 27 oktober start de zaalcompetitie.”