Selectie v.v. Rijsoord wijzigt flink

Uiteraard zijn alle ogen komende zaterdag gericht op de competitiekraker uit bij Kloetinge, waarbij om het kampioenschap wordt gestreden.

Daarnaast wordt er achter de schermen bij de club aan de Vlasstraat weer hard gewerkt om de selectie voor het nieuwe seizoen weer op orde te krijgen.

Bekend was al dat een aantal spelers na dit seizoen gaan vertrekken: Mike van Gool (stopt), Zeep Jacobs vertrekt naar Brielle, Khalid Rahli gaat de uitdaging aan bij sc Feyenoord, Darlison Gerardus verkast naar Smitshoek. Melvin Zaalman stopt met voetballen, omdat hij trainer wordt in de jeugdopleiding bij Feyenoord. Daarnaast gaat Niels Groeneveldt, momenteel aan het herstellen van een knieblessure, komend seizoen aansluiten bij sv Poortugaal.

Een aantal spelers keren terug naar het “kraaiennest”: Leon van den Heerik komt van BVCB, Chris Promes keert terug van Deltasport en Donovan Lioe Anjie komt terug van RVVH.

Daarnaast sluit Mitchel van der Spoel, tot vorig seizoen keeper bij sv Slikkerveer, aan bij de selectie. Ook aanvaller Tevin Biekman, speelt nu bij hoofdklasser Zwaluwen en daarvoor bij Oranje Wit en Nieuw Lekkerland, komt graag naar Rijsoord. Vanuit het tweede zal Lorenzo van der Heijden de stap naar de eerste groep gaan maken.

Ook volgend seizoen staat de ploeg van v.v. Rijsoord onder leiding van trainer Steef Buijs.