Selectienieuws vv Rijsoord

De selectie bij Rijsoord krijgt voor het komende seizoen steeds meer vorm. De TC, in samenspraak met trainer Sieme Zijm, heeft wederom twee toezeggingen ontvangen. 

Nick Ruigrok, de 21-jarige talentvolle aanvaller van zondag tweededivisionist Westlandia uit Naaldwijk is tot de conclusie gekomen dat hij bij Rijsoord van waarde kan zijn: meer minuten kan maken en een betere voetballer kan worden om misschien uiteindelijk gelouterd terug te kunnen keren bij Westlandia. Daar wil RIjsoord graag ons steentje aan bijdragen. De TC en trainer Sieme Zijm, die al eerder met hem samenwerkte, hebben daar alle vertrouwen in.

Jardel Drenthe, de 24-jarige en zeker ervaren verdediger komt over van sv Nootdorp. Jardel speelde eerder voor o.a Excelsior Maassluis en RVVH. Een meer dan welkome aanvulling voor de jonge selectie. Hij heeft er in ieder geval erg veel zin in om in het nieuwe seizoen bij Rijsoord aan de slag te gaan.

Er wordt ook afscheid genomen van een speler. Chris Promes heeft uiteindelijk besloten om Rijsoord na een tweede periode van wederom twee seizoenen te gaan verlaten. Een recente verhuizing en zijn blessure gevoeligheid hebben er toe geleid dat hij ervoor kiest om op een lager niveau zijn carrière voort te willen zetten. Rijsoord bedankt Chris voor zijn inzet bij de club en wenst hem succes bij een mooie nieuwe club.