Sport

Seniorensport lessen bij Facet 

Wilt u gezond ouder worden en werken aan een gezondere leefstijl? Dan kan Facet Ridderkerk iets voor u betekenen. Facet heeft een uitgebreid volwassenen- en seniorensport programma met ongeveer 35 verschillende lessen per week. 

Welzijnsorganisatie Facet Ridderkerk biedt verschillende beweegactiviteiten aan voor volwassenen en senioren. In bijna alle wijken van Ridderkerk worden lessen zoals yoga, dans, conditiegym en seniorenfit aangeboden. Ook zijn er aangepaste lessen zoals stoelyoga en stoelgym. De meeste lessen zijn overdag maar er zijn ook enkele lessen in de avonduren. Sommige lessen zijn geschikt voor beginners, andere lessen voor de meer gevorderde deelnemer. Er wordt gericht op de doelgroep van 60 jaar en ouder. Naast het bewegen wordt er veel waarde gehecht aan het sociale aspect. Het is belangrijk om fysiek en mentaal bezig te zijn. Het ontmoeten van andere mensen speelt hierin een belangrijke rol.

Sommige lessen zitten op dit moment vol en wordt er gewerkt met een reservelijst. Bij andere groepen is er wel direct plaats. Bijvoorbeeld op de maandagavond in de gymzaal aan de Van den Broekstraat. Deze les vindt plaats van 20.00 – 21.00 uur. Het is een leuke en enthousiaste groep waarbij de les wordt gegeven door Elseline Kruithof. 

De kosten liggen tussen de € 3,00 en € 5,00 per keer. Dit is afhankelijk van de tijdsduur van de les. Naast het bewegen is er ook een leefstijlcoach. Heeft u vragen over voeding, slaap of stress? Dan kunt u gratis terecht bij Cathy van Es.

Alle lessen zijn te vinden op facetridderkerk.nl of in de nieuwe folder. Wilt u lekker bewegen en werken aan een gezonde leefstijl? Neem dan contact op met Jesper Lagendijk voor een gratis proefles via 0180 – 43 23 50 of mail jesper.lagendijk@facetridderkerk.nl