Sport

Sieme Zijm toch niet naar V.V. Rijsoord

De inkt onder het contract was nog niet helemaal opgedroogd en dus kwam de mededeling dat Sieme Zijm toch geen trainer wordt van V.V. Rijsoord als een grote verrassing.

Sieme was onlangs benaderd door PSV Eindhoven om een tweejarige verbintenis aan te gaan als staflid bij de jeugd van PSV. Die uitdaging kon en wilde hij (begrijpelijk) niet voorbij laten gaan. Omdat het hier gaat om een fulltime baan kan hij dit (helaas) niet combineren met het trainerschap bij Rijsoord. Natuurlijk wisten we dat we een jonge ambitieuze trainer hadden gecontracteerd. De gesprekken met de technische commissie, het bestuur, de staf en de selectiespelers verliepen naar tevredenheid. Daarom vinden we het heel jammer, maar begrijpen en respecteren we de keuze van Sieme. We wensen hem uiteraard veel succes.

Het moment is natuurlijk niet ideaal, maar we zullen er alles aan doen om de vacature op korte termijn weer in te vullen. We gaan er vanuit dat er nog genoeg kandidaat trainers staan te popelen om bij een hoofdklassewaardige selectie aan de slag te gaan. We nodigen kandidaten dan ook zeker uit om dan contact op te nemen met de technische commissie, Gerard Sluimers (06-38116520) of Emo van Dijk (06-10827844).