Sport

Slikkerveer aan de Heineken 0.0

Slikkerveer heeft deze week de samenwerking met Heineken voor vijf jaar verlengd. De grootste ontwikkeling is dat beide partijen nog meer focus leggen op verantwoorde alcoholconsumptie. Onder meer door het alcoholvrije aanbod te bevorderen met de nieuwe Heineken 0.0 BLADE tap.

Namens Slikkerveer ondertekenden Rinus Hitzert en Martijn Verbaas de 5-jarige deal. Beiden zijn erg blij met de nieuwe richting: “Al enige tijd zet Slikkerveer in op een gezonde sportkantine en ook Heineken heeft gezonde ambities in kantines binnen het amateurvoetbal. Daarbij speelt het alcoholvrije Heineken 0.0 een belangrijke rol. Maar natuurlijk blijven wij ook de alcoholhoudende bieren verkopen.”

Heineken neemt verantwoord alcoholgebruik zeer serieus en om dit kracht bij te zetten zijn langs de sportvelden alleen nog de Heineken 0.0 uitingen te zien. Ook het hoofdveld wordt voorzien van een 0.0 sponsorbord. Ook Danielle Nieuwenhuizen van Heineken is overtuigd van een succesvolle samenwerking. “Als het aan ons ligt is het ook prima om de derde helft met 0-0 te beginnen. Met Heineken 0.0 breiden we het assortiment verder uit zodat de sporters ook met een heerlijk alcoholvrij biertje de overwinning kunnen vieren.”