Slikkerveer proost op het 100-jarig bestaan

Aan de vooravond van het 100-jarig bestaan heeft voetbalvereniging S.V. Slikkerveer een leuke actie bedacht in samenwerking met de Kaapse Brouwers uit Rotterdam.

Een eigen biertje wordt tijdelijk op de markt gebracht, namelijk de Kaapse Kerel. Een verwijzing naar de eerste zin uit het clublied van de rood-zwarte club uit Slikkerveer: ’Pittige kerels in rood en zwart’.

Voorzitter van de Jubileumcommissie William Rijsdijk reikte het eerste Jubileumpakket uit aan Fred Vlasblom, voorzitter van de Vrienden van de Slikkerveer, onder toeziend oog van de Vrienden-bestuursleden Luc Scholten en Ron Noorlander. ,,Het is echt een heel mooi Jubileumpakket geworden, waarin 3 speciale Kaapse Kerel flesjes zitten en een heel mooi Slikkerveer glas en dat allemaal in een zeer fraai ontworpen kado-verpakking. Alleen daarom al meer dan moeite waard om dit ‘collectors-item’ te willen hebben’’, vertelt William Rijsdijk.

,,Het ziet er inderdaad geweldig uit, dit gaan we zeker als kado aanbieden bij al onze leden van de businessclub. Uiteraard hebben we er ook meteen eentje geproefd en de smaak is echt heel lekker’’, vult Fred Vlasblom aan.

Vanaf zaterdag 9 mei zijn de Jubileumpakketten in de verkoop gegaan. In de komende weken kunnen deze op de zaterdag tussen 15.00 en 17.00 uur worden opgehaald bij het clubhuis. Vooraf dienen de Jubileumpakket te worden besteld via de website van Slikkerveer.

Foto: Roelie ’t Jong