Slikkerveer wint van sv Charlois met 0-2

Slikkerveer heeft haar eerste oefenduel van de nieuwe competitie met 0-2 gewonnen.

Trainer Andre Stafleu zag in de eerste helft al na 10 minuten spelen de bal in de touwen belanden. Een corner van Chevillio Halden werd strak binnengekopt door Boy van Reede: 0-1. Na rust werd de voorsprong verdubbeld na een slim balletje op Frank Boekhout, die meteen de 0-2 aantekende. Al met al een leerzaam oefenduel aangezien sv Charlois komend seizoen ook in de derde klasse uitkomt.

Opstelling : Patrick Werkhoven, Danny Rijnberk, Nick Geluk, Garyon Dortalina (46 – Frank Boekhout), Damion Jansen, Akeo Liefden, Dyon Jansen (46 – Steven de la Rambelje), Kiefer van der Padt (46 – Kencho Orcadio), Chevillo Halden, Boy van Reede (46 Iwan Tewelde) en Cerezo Fung a Wing.