Sport

Slikkerveer zoekt nieuwe hoofdtrainer

Aan het einde van het seizoen nemen SV Slikkerveer en de huidige hoofdtrainer Driss El Akchaoui afscheid van elkaar. Ondanks een aanbieding van Slikkerveer om er nog een derde seizoen aan vast te knopen kiest Driss voor Meeuwenplaat als nieuwe uitdaging.

,,Wij gunnen het Driss zeker om elders in de regio een nieuwe uitdaging aan te gaan. We hadden hem graag behouden voor onze club, maar dat is niet gelukt. We gaan met de selectie voor het komende seizoen weer een nieuw hoofdstuk beginnen met een nieuwe trainer. Trainers die graag bij Slikkerveer aan de slag willen, kunnen hun cv naar mij doorsturen via e-mail voetbalzaken@svslikkerveer.nl en dan gaan we de komende weken kijken of daar een geschikte kandidaat bij zit’’, licht bestuurslid voetbaltechnische zaken Nick Geluk toe.

,,Natuurlijk willen we als vereniging ‘een warm nest voor talent en liefhebber’ zijn. We hopen dat we, na de promotie van afgelopen seizoen, ons kunnen handhaven in de tweede klasse, maar dat zal een lastige opgave zijn door de sterke poule waar we nu in zijn ingedeeld en de resultaten van de eerste helft van het seizoen’’, kijkt Nick Geluk alvast vooruit.

Foto: Roelie ’t Jong