Spelersperikelen V.V. Rijsoord

Hierbij een update over de ontwikkelingen rondom het spelersfront bij v.v. Rijsoord . Inmiddels zijn er ook toezeggingen binnen van Leon van den Heerik en Donovan Lioe-Anjie om in het komende seizoen op het kraaiennest te blijven voetballen.

Daarnaast kunnen een paar nieuwe namen bekend worden gemaakt van spelers die graag bij Rijsoord willen komen voetballen, namelijk Christian van Wijngen (30jr), huidige keeper van Nieuwenhoorn, die hiervoor o.a. uit is gekomen voor Spijkenisse en Heinenoord. Gianni Straal (21jr) een multifunctionele middenvelder/verdediger die overkomt van sc Feyenoord en Romano Niamut (24jr), een linksbenige middenvelder die overkomt van NSVV en daarvoor ook reeds actief was bij o.a. Alexandria’66, Slikkerveer en RVVH.

Technische staf

Naast de nieuwe hoofdtrainer Brasco Tuvaljevic, de huidige verzorger/hersteltrainer Menno de Groot alsmede keeperstrainer Hans-Willem Mallon hebben aangegeven graag bij Rijsoord actief te blijven.

Afscheid van spelers

Afscheid van spelers wordt ook genomen. De namen van Marcello Gomes da Veiga en Jimmy van der Vaart (beiden naar CWO), Mike van Dongen en Romain van Bruggen (beiden naar RVVH) en Stephan Ooms (Pelikaan) waren al eerder bekend.

Bovendien zullen ook Berry de Groot en Desley de Wolf – twijfelen over doorgaan met selectievoetbal – de club verlaten. Al deze jongens worden ook zeker hartelijk bedankt voor hun inzet en prestaties bij v.v. Rijsoord.

Niet onbelangrijk is om te melden dat de huidige spelersgroep en de technische staf er alles aan zullen doen om dit seizoen op een goede manier met elkaar af te sluiten waarbij een langer verblijf in de hoofdklasse nog steeds tot de mogelijkheden behoort.