Sport als thema talentonwikkeling OBS de Botter Ridderkerk

Basisschool de Botter uit Ridderkerk Drievliet organiseerde vrijdag 10 juni 2022 een talentontwikkelingsdag met sport als thema. Kinderen konden zich in schooltijd ontspannen en zich spelenderwijs ontwikkelen. Kinderen waren vrij hieraan deel te nemen.

Sportschool Anytime Fitness Ridderkerk had een bootcamp parcours uitgezet in het Erasmuspark in woonwijk ’t Zand. Verschillende groepen uit beneden en bovenbouw deden hier aan mee. Het weer was uitstekend na een uur bootcamp training waren de leerlingen uitgeblust. Na afloop kregen ze nog een leuke attentie mee in de vorm van strandbal, zonnebril of telefoonhoesje.


Ook op andere sportlocaties in Ridderkerk waren de leerlingen van OBS de Botter druk in de weer, zoals voetbalvereniging Rijsoord, korfbalvereniging KCR, handbalvereniging Saturnus’72 en in sporthal Drievliet waar een freestyle parcours was uitgezet.


Talentontwikkeling

Als kinderen een speciaal talent hebben, dan is het goed om dit talent zo snel mogelijk te ontdekken en ontwikkelen. Het is voor kinderen ook een goede manier om uitgedaagd te worden en kanten van zichzelf te ontdekken die ze misschien helemaal niet kenden. Het enthousiast en betrokken team van OBS de Botter organiseert leuke activiteiten aan de hand van verschillende thema’s. Je kunt hierbij denken aan kunst, cultuur, drama, sport, beeldende vorming, techniek en muziek. 

Anytime Fitness instructeurs Ronald en Robin

Foto’s: Wessel Dekker