Staf V.V. Rijsoord op verzorger na rond

Afgelopen week heeft de nieuwe hoofdtrainer Sieme Zijm van V.V. Rijsoord zijn contract voor komend seizoen ondertekend. Sieme zal komend seizoen geassisteerd worden door Harold van der Ent, die daarmee een vervolg geeft aan zijn assistentschap van het afgelopen seizoen.

Cees van den Heerik heeft moeten besluiten om zijn activiteiten als assistent trainer te beëindigen vanwege fysieke problemen. Daarmee komt een einde aan een jarenlange verbintenis van deze ‘kraai’  aan de vereniging. “Uiteraard willen wij Cees hartelijk dank zeggen voor al die jaren en zullen hem zeker als aandachtig toeschouwer langs de lijn tegen blijven komen.”

De technische commissie is er in geslaagd om een opvolger voor Cees te vinden in de persoon van William Rijsdijk. William is voor de club zeker geen onbekende en loopt al een paar jaar mee in de jeugdafdeling als enthousiaste trainer. William heeft ook al enige jaren ervaring opgedaan als trainer bij het tweede elftal van sv Slikkerveer.

Als keeperstrainer blijft Stefan van der Meulen ook het komende seizoen actief. Hij gaat zijn tweede seizoen in als verantwoordelijke trainer voor de selectiekeepers.

Verzorger gezocht

Voor de verzorging cq hersteltrainingen is de vereniging echter dringend op zoek naar een opvolger voor Menno de Groot. Menno heeft de keuze gemaakt om terug te keren naar het zondagvoetbal bij cvv de Zwerver.

Voor de club is het een uitdaging om op deze korte termijn een opvolger te vinden. Dus hierbij de oproep om, als je iemand weet voor deze vacature, dit kenbaar te maken bij Gerard Sluimers (06-38116529) of Emo van Dijk (06-10827844). Natuurlijk worden ook geïnteresseerden uitgenodigd om zelf te reageren.

Tenslotte zal de technische staf worden gecompleteerd door elftalleider Gerard Sluimers die daarmee zijn derde seizoen in gaat. Komend seizoen kan dat al of niet plaatsvinden in combinatie met de terugkerende Casper Gerritse. Casper heeft de intentie om als selectiespeler weer een rol van betekenis te spelen mits hij weer volledig fit wordt. Zo is met hem afgesproken.