Stijlvol examen aikido

Jaco Beuzekom en Ben van Kwawegen hebben woensdagavond hun beste technieken laten zien voor al degenen, die hen het van harte gunden. Jaco is geslaagd voor zijn vijfde kyu examen en Ben is geslaagd voor zijn vierde kyu examen.

Spontaan werd er geklapt voor deze mooie examen demonstraties. Zij hadden er ook echt hard voor getraind. En daardoor konden ze  heel mooie oefeningen laten zien met heel veel ki en prachtig uitgevoerde technieken. 

Aikido is een van de meest vredelievende verdedigingsporten, die er is. Het leert je om volledig te voelen en te laten zien om in je kracht te gaan staan. In je kracht staan is met je aandacht naar binnen gaan naar je buik. Hierdoor gaat  je energie stromen. Je bent dan volledig in het hier en nu aanwezig.

Degenen, die dit ook willen leren kunnen inlichtingen inwinnen via de web site zonzinkan.nl 

Of langs komen op de Japanse yoga op de woensdagavond vanaf 19.00 uur. Deze vorm sluit aan bij de principes van loslaten en innerlijk voelen.

Aikido is op de woensdagavond vanaf 20.00 uur en de donderdagavond vanaf 19.30 uur en op de zondagmorgen vanaf 9.30 uur en de maandagavond om 19.30 uur. Plaats: Platanenstraat 6 te Ridderkerk. U kunt bellen naar tel.0180 – 417 135 of 06 – 4009 9030