Sport

sv Bolnes in de lift

Nadat S.V. Bolnes jaren van leegloop kende zit de vereniging weer in de lift. Afgelopen seizoen had Bolnes nog maar 2 zaterdagelftallen, 1 recreatie elftal op de zondag en in de categorie jeugd nog 5 teams. Voor het aankomend seizoen heeft Bolnes een 4 teams op zaterdag. Dit betekent dat Bolnes volgend jaar over een volwaardig selectie beschikken.

Eerder is er al eerder gemeld dat de volgende spelers zich aangemeld hebben voor selectie: Jeffrey de Ridder (Binnenmaas), Dennis de Koning (Groote Lindt), Melvin Zaalman (Rijsoord), Anouar Jaili El (Spartaan ’20), Yassin Fatih (BMT), Gino Capobianco (BMT), Jazzley John (BMT).

Daar komen bij: Gayle Boumann van HWD, Stanley Muth van OHVV. Ook nieuw is een standaardteam op zondag wat is opgestart in samenwerking met stichting TMAR (The Motivated Academy Rotterdam) Hierover volgt later meer informatie.

Ook bij de jeugd is er voldoende aanwas, zodat S.V. Bolnes voor het eerst sinds jaren beschikt over jeugdteams in alle leeftijd categorieën (van JO19 t/m JO9).

SV Bolnes is dan ook blij te kunnen melden dat de vereniging weer in de lift zit!