Sport

SV Bolnes – RVV Swift Boys: 2-0

Zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen Swift Boys op het programma. Om naar boven te kunnen blijven kijken moest er vandaag weer gewonnen worden.

Bolnes begon sterk en zeer geconcentreerd aan de wedstrijd tegen een goed en sterk voetballend Swift Boys. De eerste helft was in evenwicht en beiden ploegen gaven weinig tot niets weg en eindigde zoals begonnen 0 – 0

In de tweede helft ging Bolnes weer sterk van start met veel druk vooruit. In de 50ste minuut werd Derrel Lionahr in de zestien neergelegd en via een benutte strafschop van Aleph Real Lopez kwam Bolnes op 1-0. Na de 1-0 ging Swift Boys meer risico nemen waardoor het een mooie en open wedstrijd werd. Bolnes kreeg de beste kans op 2-0 maar na een weergaloze actie van Willy de Kok zette hij Derrel Lionahr vrij voor open doel maar schoot die over.

Daarna werd door beiden ploegen de lat nog geraakt. De laatste 15 minuten ging Swift Boys steeds meer risico nemen en dat zorgde voor een aantal hectische momenten voor het doel van Bolnes maar echte kansen bleven uit. Bolnes kreeg steeds meer ruimte in de tegenstoot en na een mooie steekbal van Derrel Lionahr op Rico Pires Leocadio die op zijn beurt niet zelfzuchtig was en de bal breed legde op Quenton Martis die de verdiende 2-0 in het lege doel kon tikken. Al met al een verdiende overwinning van Bolnes in een mooie en boeiende wedstrijd tussen twee voetballende ploegen.

Zaterdag 29 oktober gaat Bolnes op bezoek bij HWD.