SV Bolnes – vv ’s-Gravendeel: 1 – 4

Bolnes speelde vanmiddag zijn 2e bekerwedstrijd tegen ‘s-Gravendeel en waren zeker niet minder maar verloren wel. Het leek wel het kabinet merkte een supporter op, er werd meer gepraat als gevoetbald.

Bolnes begon uitstekend aan de wedstrijd en kreeg ook kansen en op dat moment had ‘s-Gravendeel heel veel geluk dat Bolnes niet scoorde. Na 25 minuten kantelde de wedstrijd volledig na een fout in de achterhoede waarbij 2 spelers van Bolnes onder de bal door liepen en de spits van ‘s-Gravendeel heel eenvoudig de score kon openen.  Daarna dacht een aantal spelers dat ze het pratend op konden lossen. Nou niet dus, de 0 – 2 was dan wel een lucky voor ’s-Gravendeel, een Bolnes verdediger raakte een voorzet verkeerd en zeilde over de keeper heen het doel in. Dit was dus puur pech maar in plaats van de schouders eronder te zetten werd er nog meer gepraat. Daarna werd het door niet opletten van de verdediging en slecht uitkomen zelfs 0 – 3 voor de rust.

Nadat de spelers in de rust waarschijnlijk een donderspeech van trainer Serge Lopes aangehoord moeten hebben, kwam Bolnes als herboren uit de kleedkamer en scoorde binnen 10 minuten de 1 – 3 dankzij de prima vrijgespeelde Derrel Lionahr.

Binnen 50 seconden had de tegenstander echter de marge al weer op 3 gebracht (1-4). Ook hier ging weer een verdedigingsfout aan vooraf. Hierna vonden beide ploegen het wel genoeg en was de wedstrijd gespeeld. Er waren nog de nodige wissels maar voor de rest was het niet om aan te gluren.