Sport

SV Bolnes wint van ongeslagen koploper vv CKC

In een bij vlagen stormachtige middag ging Bolnes op bezoek bij koploper CKC.

Met de forse wind in de rug begon Bolnes goed aan de wedstrijd en kreeg toch ook een paar goede mogelijkheden en het lukte allemaal maar net niet om tot een goede afronding te komen. En dan gebeurt het aan de andere kant natuurlijk wel, een bal die slecht werd behandeld kwam bij Nick Koster die bedacht zich geen moment en schoot met een droge knal de 1 – 0 achter de verbouwereerde Keeper Cakir.

Nog voor de rust maakte Bolnes gelijk. Derrel Lionahr werd aangespeeld, speelde een man uit en schoot op doel. Keeper Thom Martherus kon met de voet nog redden maar Rico Pires Leocadio was er als de kippen bij en scoorde de gelijkmaker 1 – 1.

In de 2e helft verwachtten de supporters een stormloop van CKC met de wind in de rug.
Niets van dit want Bolnes bleef voetballend makkelijk op de been en was met de razendsnelle uitvallen zelfs gevaarlijker. Door een verkeerde bal van keeper Thom Martherus, die schoof zomaar de bal in de voeten bij Rico Pires Leocadio, die bedacht zich geen moment en met een fraaie lob
bracht hij Bolnes verdient op voor sprong 1 – 2.

De Bolnes defensie bleef eigenlijk gemakkelijk op de been met de uitblinkkende Ronald Vrolijk als rots in de branding. Eigenlijk was Bolnes voetballend CKC de baas. Bolnes was gevaarlijk met uitvallen via Derrel Lionahr en Rico Pires Leocadio en kreeg dan ook een aantal kleine kansjes.                            In de 75e minuut werd Derrel LIonahr neergelegd en Aleph Real Lopez ging achter de bal staan. Zijn vrije trap kwam terecht bij Rinaldo Pichel die nam de bal in 1 keer op zijn schoen en schoot snoeihard de 1 – 3 binnen.
Hierna ging Bolnes wel wat achteruit en kwam dan ook 1 keer goed weg toen de bal via binnenkant paal weer in handen kwam van de keeper. In de 88e minuut kwam CKC terug in de wedstrijd met een vrije trap genomen door Jeffrey Bourne en hij scoorde de 2 – 3.

Hierna ging CKC alles of niets spelen maar het hardwerkende Bolnes gaf de voorsprong niet meer uit handen, ondanks de 6 minuten durende extra tijd.