SV Ommoord – SV Bolnes: 3 – 6

De wedstrijd begon met een minuut stilte en Bolnes speelde met rouwbanden vanwege het overlijden van lid van verdienste en oud-secretaris Dries de Ridder eerder deze week.

De wedstrijd was 12 minuten oud toen Bolnes alweer zijn 4e strafschop tegen kreeg in 4 wedstrijden. Aanvoerder Ronald Vrolijk maakte hands en de warrig leidende scheidsrechter Knuppe legde bal op de stip. Dit buitenkansje werd door Roelof Breukhoven feilloos in het doel gedeponeerd.

In de 15e minuut kreeg Aleph Real Lopez in buitenspelpositie de bal en rondde af. De grensrechter van Ommoord vergat te vlaggen dus keurde de scheidrechter de goal goed.

Drie minuten later speelde Ronald Vrolijk voor sinterklaas in zijn eigen defensie. Hij wilde een speler van Ommoord uitkappen maar verslikte zich in zijn eigen techniek en dit cadeau werd dan ook vakkundig uitgepakt door Ommoord en brachten de stand op 2 – 1.

Tien minuten later maakte Willy de Kok een uitstekende sliding waarmee hij Derrel Lionahr de ruimte in stuurde deze maakte geen fout en bracht de ruststand op 2 – 2.

De 2e helft was 30 seconde oud doen Derrel Lionahr de 2 – 3 op de borden bracht. Nog eens 3 minuten later maakte Erik Aslanyan geheel vrijstaand bij de 2e paal de  2 – 4. In de 53e minuut verdedigde de Bolnesdefensie slecht uit, Roelof Breukhoven kreeg de bal op het midden van het veld en zag in een split second dat Keeper Ozgur Cakir ver voor zijn goal stond en schoot op de goal. Cakir ging als een haas terug en elimineerde al teruglopend met een schitterende duik deze kans. En nog was de koek niet op want Robin Visser bracht met zijn 1e balcontact na zijn wissel de 2 – 5

Zo’n 7 minuten voor tijd kreeg Bolnes zijn 5e strafschop tegen. Martin Zaalman hapte te gretig en de speler van Ommoord liet zich gewillig vallen. Misschien wel de beste speler van Ommoord Roelof Breukhoven benutte ook deze kans en bracht de stand op 3 – 5.

In de 87e minuut bracht Derrel Lionahr met een prachtig schoot zijn 3e goal en de stand op 3 – 6.

Zo warrig als scheidsrechter Knuppe de wedstrijd leidde, zo vulde hij ook het wedstrijdformulier in met een stand van 6 – 3 voor Ommoord.