SV Slikkerveer huldigt Jubilarissen

Afgelopen vrijdag 18 juni 2021 werd een dubbele Algemene Ledenvergadering gehouden bij voetbalvereniging SV Slikkerveer, omdat de najaarsvergadering vanwege corona destijds niet door kon gaan.

Voorzitter Rinus Hitzert gaf aan weer blij te zijn dat, nu er weer meer versoepelingen aan zitten te komen, eindelijk ook eens gevoetbald kan worden door de senioren, maar bovenal was hij blij om het deel van de leden dat aanwezig was, weer eens te zien en te spreken.

Tijdens deze Ledenvergadering verwelkomde twee nieuwe bestuursleden, namelijk Wesley Bosman (Commerciële Zaken) en Kevin Birahij (Jeugdzaken). Afscheid werd genomen van Ruud Naaijkens, die na 22 jaar bestuurslid te zijn geweest, zijn portefeuille Voetbaltechnische Zaken binnen het bestuur overdraagt aan Steven van Dongen.

Tot slot werden ook nog een drietal jubilarissen in het zonnetje gezet door voorzitter Rinus Hitzert: Truus Noorlander, Guido Revet en Stefan van Buuren, die allen 25 jaar lid van de vereniging op het Reijerpark zijn. Helaas konden niet alle jubilarissen aanwezig zijn, zoals Jan Pool (70 jaar lid), Jan Meesters (40 jaar lid), Jan Kuiper, Jeffrey Maris en Ernst Both (allen 25 jaar lid).

Foto: Roelie ’t Jong