SV Slikkerveer maakt zich op voor Jubileumfeestweek

Afgelopen jaar kon vanwege corona het Jubileum eeuwfeest niet groots gevierd worden door SV Slikkerveer. In de week rondom 7 oktober 2021 wordt dit jubileum alsnog zeer uitgebreid gevierd.

,,We hebben alle activiteiten die gepland stonden gewoon een jaar doorgeschoven. Doordat we nu een jaar extra voorbereidingstijd hebben wordt het een nog mooier jubileum, daar ben ik van overtuigd’’, begint William Rijsdijk, voorzitter van de Jubileumcommissie, die belegd is met de organisatie van alle activiteiten rondom het 100-jarig bestaan van SV Slikkerveer.

,,Het gaat een complete feestweek worden voor iedereen die ons cluppie nu een warm hart toedraagt of dat in het verleden heeft gedaan. Op donderdag 7 oktober houden we een Reünie-avond voor alle leden, maar ook voor oud-leden. Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor binnenkort gaan aanmelden. De dag daarna, vrijdag 8 oktober, wordt er een Ladies Night gehouden in onze kantine en op zaterdag 9 oktober hebben we overdag een Jeugddag, waarbij allerlei spelletjes worden gedaan op de velden. Het zal vol komen te staan met allerlei attributen, zoals je onder andere met Wipe Out ziet. ’s Avonds is de grote feestavond in de tent, die op veld 3 komt te staan en waar live muziek zal zijn. Voor deze feestavond gaan we werken met kaartverkoop, want we verwachten heel veel bezoekers. De kaartverkoop start begin september. Op zondag 10 oktober wordt de Jubileumweek afgesloten met een Seniorendag, die begint met een gezamenlijk ontbijt en er daarna een stevig parcours gevolgd zal moeten worden’’, gaat William Rijsdijk verder.

Afgelopen jaar werd rondom het jubileum wel in klein comité stil gestaan bij het 100-jarig jubileum.
,,We hebben twee kleine activiteiten kunnen doen op de dag zelf, namelijk een kleine receptie voor enkele sponsors, ereleden en enkele Ridderkerkse politieke partijen eerst en daarna de boekpresentatie van het geweldige Jubileumboek, waar we trots op zijn. Daarnaast konden we enkele weken nog een tentoonstelling organiseren in de Oudheidkamer, totdat de tweede lockdown een feit werd en alles dicht moest. Ook de jubileumwedstrijd, die we wilden gaan spelen tegen Excelsior Rotterdam kon toen niet doorgaan, maar die wedstrijd staat nu gepland voor de zomer van 2022 als we hopelijk van het corona virus zijn verlost’’. besluit William Rijsdijk.

Foto: Jubileumcommissie met v.l.n.r. Martijn Verbaas, Rinus Hitzert, Gerard Hagendijk, Fred Vlasblom en William Rijsdijk. Op de foto ontbreekt Jan Snijder.

Foto: Roelie ’t Jong