SV Slikkerveer opent vernieuwde bestuurskamer

Op zaterdag 24 juli 2021 opende Truus Noorlander samen met Riet Blok de vernieuwde bestuurskamer bij voetbalvereniging SV Slikkerveer. Bij de opening, in klein comité, waren alle vrijwilligers en sponsors aanwezig die de hieraan hadden meegewerkt.

,,Een jaar geleden waren Truus en Riet in onze bestuurskamer in gesprek en vonden dat onze bestuurskamer ook wel toe was aan een opknapbeurt. Nu zijn we een jaar verder en kunnen we stellen, dat onze bestuurskamer hartstikke mooi is geworden. Dankzij de inzet van alle vrijwilligers en sponsors heeft het de vereniging nog geen € 100,- gekost en eigenlijk was dat mijn schuld, omdat ik een blik verf in een verkeerde kleur had gekocht’’, sprak voorzitter Rinus Hitzert de aanwezigen toe.

,,We zijn hartstikke blij met de geweldige metamorfose die onze bestuurskamer heeft ondergaan. Het is echt een plaatje geworden’’, kijkt een trotse voorzitter Rinus Hitzert rond in de nieuwe bestuurskamer, waarvan op de toegangsdeur een mooie actiefoto is afgebeeld van oud-erelid Arie van Beek.

Foto’s: Roelie ’t Jong