SV Slikkerveer start voetbalplaatjesactie bij AH Dillenburgplein

Op zaterdag 24 oktober 2020 werd het eerste voetbalplaatjes verzamelalbum door Remco en Sylvia Heeren, eigenaren van de Albert Heijn Dillenburgplein, overhandigd aan erevoorzitter van voetbalvereniging SV Slikkerveer Joop van Ettinger. Kleinzoon Mayson van Ettinger kreeg daarna ook zijn eigen verzamelalbum en een mooi kado. Een mooie gouden voetbal en de eerste 100 plaatjes om te sparen. Snel werd het eerste zakje open gemaakt om te kijken wie daar in zouden zitten. 

,,Het is echt een schitterend mooi album geworden. Geweldig dat we in deze vreemde periode toch nog iets moois hebben om naar uit te kijken”, vertelt Joop van Ettinger.

Bij de kassa van AH Dillenburgplein ontvangt iedereen voor elke € 15,- aan boodschappen 1 setje voetbalplaatjes kado. In de komende weken zijn er ook actieartikelen waarbij je een extra setje voetbalplaatjes kan krijgen. De spaaractie loopt tot 20 december 2020. Houdt de Facebook pagina van SV Slikkerveer in de gaten voor de weekacties.

Alle spelende leden en vrijwilligers van SV Slikkerveer kregen hun eigen verzamelalbum om mee te sparen. Supporters die zelf ook een album willen sparen, kunnen ook meesparen, want er zijn ook albums verkrijgbaar in de winkel.

Foto’s: Roelie ’t Jong