Sport

Teleurstellende nederlaag HBM Dakbedekking/Taveri

De tafeltennissers  van HBM/Taveri hebben zich zichzelf afgelopen vrijdag in de thuiswedstrijd tegen HTTV een slechte dienst bewezen.  Waar er in de uitwedstrijd nog eenvoudig werd gewonnen werd er ditmaal tegen de laagvlieger uit den Haag een verrassende en uitermate teleurstellende 4-6 nederlaag geleden.

Hans Stapels oogde verre van fit maar wist zich wel heel knap naar een hattrick te knokken. Ook Patrick Weijers, kampend met buikgriep, was niet fit en was slechts eenmaal succesvol. Robert Beenes kende een onfortuinlijke avond en bleef derhalve met lege handen.  Door de nederlaag is het gat met de teams onder de degradatiestreep een stukje kleiner geworden.

Komende week speelt HBM/Taveri een streekderby in Barendrecht tegen Taveba. Een zeer belangrijke wedstrijd daar dit team niet heel ver onder de formatie uit Ridderkerk staat en bij een nederlaag de degradatiestreep weer heel dichtbij komt. De Ridderkerkers zullen het echter zonder de niet fitte Stapels moeten doen.  Zijn plaats zal worden ingenomen door Dennis Broers. Een speler die normaliter uitkomt in het eerste duo team van de club uit Ridderkerk.