Terechte overwinning voor Bolnes

De eerste helft een sterk spelend Bolnes met veel druk vooruit spelend vanuit de opbouw met veel lopende mensen in de diepte. HOV had hier veel moeite mee en kon er weinig tegenover zetten. Na een prima steekbal van Rick Visser waardoor Derrel Lionahr alleen op de keeper kon aflopen kwam Bolnes terecht op 1-0 voorsprong.

Eén minuut voor rust komt Bolnes op 2-0 door Rick Visser na een prima pass in de diepte van Aleph Real Lopes.

De tweede helft begon Bolnes zeer slap en de ploeg was geen schim meer van de eerste helft. Bolnes liet HOV weer in de wedstrijd komen en na een overtreding van Lionel Soe Agnie ging de bal op de stip en werd het 2-1. Bolnes bleef slordig en na een dekkingsfout centraal maakte HOV er 2-2 van. Na de 2-2 ging Bolnes weer vanuit de opbouw voetballen en was weer zeer dominant. Na verlengen van Aleph Real Lopes maakte Derrel Lionahr er 3-2 van. Bolnes was weer heer en meester maar vergat de wedstrijd op slot te gooien waardoor HOV in de wedstrijd bleef. Quinten 2x, Derrel 3x alleen voor de keeper Cagri Hakkai en Rick Visser vergaten te scoren waardoor het tot de laatste minuut spannend bleef.

Al met al een zeer terechte overwinning voor Bolnes.