Toernooiencircuit van start bij tennisvereniging d’ Oudelande

Nu de competitie is afgerond kan tennisvereniging d’ Oudelande eindelijk starten met hun populaire jeugd en senioren tennistoernooi. Na twee jaar deze toernooien niet te hebben kunnen organiseren zijn de inschrijvingen eindelijk geopend.

Het Oudelande open jeugdtoernooi is als eerste aan de beurt. Dit toernooi wordt van 13 tot en met 18 juni 2022 gehouden. Jeugd uit de gehele regio (en soms daarbuiten) kan zich op het park aan de Oosterparkweg meten met de lokale jeugd. De jeugd kan zich nog tot vrijdag inschrijven.

Het Oudelande HSP Open is een grote naam in de regio. Elk jaar doen hier zo’n 200 tot 250 deelnemers mee. Een week lang een vol park met op vrijdag altijd een drukbezochte feestavond. Ook het tennisniveau is al jaren hoog. Met hoogste speelsterkte 3 zijn er verschillende oud winnaars die ook op de tenniswereldranglijst punten hebben gehaald. Het toernooi start op 25 juni en duurt tot en met 3 Juli 2022. De Inschrijvingen zijn open tot en met 21 juni 2022.

Iedereen is welkom om tijdens het toernooi het park te bezoeken. De barcommissie zal het park in Hollandse sferen brengen en ook de  toeschouwers goed verzorgen.