Sport

Twee nederlagen HBM Dakbedekking/Taveri

De tafeltennissers van HBM Dakbedekking/Taveri hebben in een week tijd twee nederlagen geleden. Allereerst gingen de Ridderkerkers dinsdagavond in Brielle tegen titelkandidaat de Sprint fors met 9-1 onderuit. Anders dan de uitslag doet vermoeden waren er een aantal spannende potten te bewonderen die steeds net in het voordeel van de thuisclub uitvielen. Alleen Hans Stapels wist de spreekwoordelijke eer te redden.

Ook vrijdagavond speelde Stapels erg sterk en wist twee wedstrijden te winnen in de streekderby tegen Shot ’65 uit Zwijndrecht. Alleen Patrick Weijers wist daar nog een winstpartij aan toe te voegen. Robert Beenes bleef wederom puntloos zodat er in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen een 3-7 einduitslag op het scorebord verscheen.

Hierdoor is HBM/Taveri al vroeg onder de degradatiestreep beland en zal er de komende wedstrijden gewonnen moeten worden om niet nog verder in de problemen te geraken. Te beginnen zaterdag a.s. in de uitwedstrijd tegen middenmoter Docos uit Leiden.