Sport

V.V. Rijsoord werkt aan selectie komend seizoen

Met de aankondiging van de nieuwe trainer, Sieme Zijm, ziet V.V. Rijsoord ook dat gesprekken met nieuwe potentiële selectiespelers een positief resultaat op gaan leveren.

Zo is er de toezegging van Railey Martijn, een 21-jarige linksbenige centrale verdediger en/of linksback, die overkomt van Heerjansdam. Railey speelde eerder voor sc Feyenoord en heeft ook een verleden bij de jeugd van Vitesse Arnhem.

Afgelopen week is ook bekend geworden dat Mark Zwang, een 24-jarige verdediger van VVGZ de overstap wil maken. Mark debuteerde al op 17-jarige leeftijd bij VVGZ en is daar al jarenlang een vaste waarde. Mark wil graag op een hoger niveau uit komen.

Ook Nelson Konings, een talentvolle 19-jarige keeper komt de selectie bij de voetbalvereniging versterken. Nelson veroverde dit seizoen een basisplek bij hoofdklasser Capelle en speelde daarvoor in de jeugdopleiding van Excelsior Rotterdam.

Van de huidige selectie hebben inmiddels ook Claudio Barros en Christian van Wijngen aangegeven ook in het nieuwe seizoen bij Rijsoord te willen blijven spelen.

Tegenover de komst en het blijven hebben echter ook een tweetal spelers te kennen gegeven om de club te gaan verlaten. Tevyn Biekman gaat op zoek naar een nieuw uitdaging en ook Leon van den Heerik zal vertrekken.