Verlies en winst voor HBM Dakbedekking/Taveri

Voor de tafeltennissers van HBM/Taveri stonden er afgelopen week liefst 2 wedstrijden op het programma. Allereerst diende donderdagavond een thuiswedstrijd afgewerkt te worden tegen streekgenoot Taveba uit Barendrecht, wat op dat moment de laatste plaats op de ranglijst bezette.

De gasten uit Barendrecht kwamen echter verrassend sterk voor de dag. Bij vlagen werden de (voornamelijk Barendrechtse) toegestroomde toeschouwers getrakteerd op mooi tafeltennis. Uiteindelijk gingen de Ridderkerkers met 4-6 kopje onder. Dat dit geen uitschieter van de Barendrechters was bleek zaterdag toen ze de ongenaakbare koploper VVV in Leidschendam met 5-5 in bedwang hielden.

Op vrijdag ging de formatie uit Ridderkerk in Hazerswoude op bezoek bij Avanti. De zwakste broeder in de poule. Ondanks dat het spelniveau niet al te best was werd er toch een ruime 3-7 overwinning behaald. Komende vrijdavond speelt HBM/Taveri een thuiswedstrijd tegen HTTV uit Den Haag wat door de prima prestaties van Taveba van afgelopen week onder de degradatiestreep is beland.