Voetbalschool Invest2Impress traint door

Voetbalschool Invest2Impress traint de zomervakantie door. Voor elke leeftijdscategorie worden wekelijks trainingen georganiseerd op het terrein van RVVH te Ridderkerk. Wil je fit aan het nieuwe seizoen beginnen, wil je werken aan je mindere punten of je looptechniek verbeteren. Schrijf je dan nu in. Via de website Invest2Impress.nl kun je meer informatie vinden, ook kunt je via een contactformulier uw inschrijving compleet maken.

Invest2Impress is in 2017 opgericht en heeft afgelopen seizoen zijn eerste cursus mogen organiseren op het terrein van RVVH en geeft dit in de zomervakantie en het nieuwe voetbalseizoen een vervolg.

Bij Invest2impress staat de persoonlijke ontwikkeling centraal. In een voetbalteam is het teambelang natuurlijk prioriteit nummer 1.
Met de trainingen die zij aanbieden ligt de focus puur op persoonlijke ontwikkeling.
Zo gaan de trainers bijvoorbeeld bij aanvallers doelgericht te werk en geven ze oefeningen gericht op de taak van een aanvaller. Uiteraard geld dat ook voor de middenvelders en verdedigers, onze trainingen zijn afgestemd op de positie van de spelers ! 

Aanmelden kan via whatsapp nummer 0644954603 of via onze website www.Invest2impress.nl