Sport

Voetbalvereniging SV Bolnes en The Motivated Academy Rotterdam tekenden convenant

Op 21 juni 2019 tekende voorzitter Soeris Balgobind van SV Bolnes en voorzitter Steve Ebecilio van T.M.A.R. een convenant. Nieuw is bij Bolnes standaardteam op zondag wat wordt opgestart in samenwerking met stichting TMAR (The Motivated Academy Rotterdam)

Dit is een begin van een mooie samenwerking die geheel in het teken staat van P.A.D.S “our circle for success”:

  • Plezier: De basis van alles daar begint het mee
  • Acties: Je gaat bewegen initiatieven ontplooien ondernemen zowel binnen als buiten het veld
  • Dynamiek: Om jou heen komt de rest ook in beweging de sfeer wordt aangenaam, er ontstaat team spirit en saamhorigheid
  • Succes: Scoren er wordt positief resultaat behaald je gaat meer scoren er worden targets behaald


Stichting The Motivated Academy Rotterdam (T.M.A.R.) bestaat uit een aantal professionals die actief zijn binnen toonaangevende facetten in de sportwereld en op de arbeidsmarkt. Met samen ruim 40 jaar ervaring bewegen onze professionals zich voort op het gebied van training, begeleiding, motivatie van jong & oud, sporters & niet-sporters, scholieren & werkzoekenden, amateur- & topsporters op diverse niveaus en disciplines. T.M.A.R. is actief op sociaal maatschappelijke vlak binnen de gemeente Rotterdam, BAR gemeente en daarbuiten middels het geven van sport- en spel clinics en het bieden van workshops in het onderwijs, begeleiden, opleiden en herleiden van scholieren, migranten (ex-) gedetineerden naar werk.

De initiatiefnemers van T.M.A.R. zijn Stichting Goal Sportsmanagement, St.Brasa Makandra,T.M.A. Sport Academy en P4P International Sports Management.

Deze organisaties zijn allen al jaren werkzaam in hun eigen vakgebied, binnen en buiten de sport, echter vanwege de onderlinge raakvlakken is besloten de krachten te bundelen en samen te werken onder de huidige nieuwe naam ‘The Motivated Academy Rotterdam’ en in deze hoedanigheid een alliantie aan te gaan met voetbalvereniging S.V. Bolnes, een Nederlandse amateurclub uit Zuid-Holland, opgericht op 18-09-1920.
Maatschappelijk doel van S.V. Bolnes en T.M.A.R. is om middels de voetbalsport het in beweging krijgen en houden van kinderen en volwassenen van alle leeftijden en culturen die wonen in de gemeente Ridderkerk en omstreken en deze laten samenkomen op het sportpark Bolnes en laten kennis maken met en deelnemen aan het verenigingsleven.

De samenwerking met S.V. Bolnes is een langdurig project die zowel voor T.M.A.R. alsook SV Bolnes een win-win situatie dient op te leveren. Het schrijven van een jeugdplan, vinden en opleiden van vrijwilligers, sportkader, trainers en sport-motivatoren, het opleiden van jeugdspelers, doorstroming van eigen jeugd en scouting voor het 1e elftal senioren mannen 1 zijn zaken waarbij T.M.A.R de komende jaren ondersteuning in zal aanbieden aan S.V. Bolnes. Dit zal immer plaatsvinden in samenspraak met het bestuur van S.V. Bolnes.