Sport

Volgend seizoen kunnen ook heren midweeks handballen

Naast de reguliere handbalcompetities start Saturnus’72 volgend zaalseizoen ook bij de heren een midweeks team. Twee keer 25 minuten met daarna een sociale derde helft. Handbal gewoon voor de gezelligheid. Nou, dat kan.

Dat bleek wel uit het feit dat een aantal mensen, tijdens het feest ter ere van het 50 jarig bestaan van Saturnus ’72, aangaven het best wel te missen en dat het leuk zou zijn weer eens een balletje te gooien. Daarnaast bleek uit het verleden dat spelers van de handbal club na hun actieve handbal carrière stopte met hun favoriete sport. Spelen op zaterdag en zondag gaf soms te veel sociale druk. Het Nederlands Handbal Verbond onderkende dit en startte enkele jaren terug een midweekse recreanten competitie. Wedstrijden van 2 x 25 minuten. Twee jaar terug is Saturnus’72 met een dames team aan deze competitie mee gaan doen. Met succes, veel (oud) speelsters spelen van oktober tot april in de zaal. Gewoon één avond in de week een wedstrijdje thuis in de eigen sporthal of uit. Hoe leuk zou het zijn om daar een midweeks herenteam aan toe te voegen.

Lijkt het jou leuk om volgend jaar ook in de zaal actief te zijn, ga dan op 17 mei 2023 om 20.00 uur naar de kantine van Saturnus’72 op het Reyerpark, Kastanjelaan 30. De vereniging kan dan kijken hoeveel mensen zij volgend seizoen weer actief aan het handballen krijgen. Lukt dit niet? Geen probleem! Stuur een mailtje aan info@saturnus72.nl en er wordt contact met je opgenomen.