Volop activiteiten bij Tennisvereniging RLTC

Na twee mindere jaren is er weer volop activiteit bij de oudste tennisvereniging van Ridderkerk, RLTC in de wijk Bolnes.

Zo was er op dinsdag 23 augustus 2022 een Ladys Day. Op deze mooie zomerdag speelde 16 Damesdubbels van verschillende verenigingen uit de buurt in een gemoedelijke sfeer een toernooi op de mooie gravelbanen van  de vereniging. Tussen de middag werd er gezamenlijk gebruik gemaakt van de door de barcommissie verzorgde lunch. Na afloop was er een gezellig samen zijn met een hapje en een drankje.

Op zondag 28 augustus 2022 werd het Ouder-kind  toernooi georganiseerd. Tijdens dit toernooi kan een jeugdlid spelen met een ouder of grootouder en een seniorlid met zijn kind of kleinkind. Bij de jeugdleden waren Art Roubos met zijn vader de sterkste. Bij de seniorleden ging de winst naar Melissa Lucas, zij speelde met een invalouder omdat haar vader geblesseerd was (Zie foto boven).

Vanaf 1 september tot 10 september 2022 worden de clubkampioenschappen van de vereniging gespeeld. Dit levert altijd spannende en mooie partijen tennis op. Ga gerust langs om te genieten van het spel en de leuke sfeer.