Sport

Voormalig Ten Donck spelers winnen in Ahoy zaalfinale A-jeugd

In een uitverkocht Ahoy is het PKC/Vertom A1 gelukt om de A-jeugd zaaltitel 2022 2023 binnen te halen. Met goed teamspel werd DVO/Transus A1 met lege handen huiswaarts gestuurd. Bij de selectie van PKC/Vertom A1 twee spelers, te weten Joy van Oversteeg en Dèco Fokkens, die beiden hun “roots” bij korfbalvereniging Ten Donck hebben liggen. Hier doorliepen ze diverse jeugdteams en toen al gaven ze blijk van hun korfbalmogelijkheden. Nu blijkt dat de keus om zich in de oudere jeugdselecties van PKC/Vertom verder te ontwikkelen, de juiste is geweest.

Ten Donck feliciteert PKC/Vertom A1 en uiteraard Joy en Dèco met hun zaaltitel.

Eens te meer kunnen we zien dat ook bij de kleinere verenigingen trainers rondlopen die mogelijk talent kunnen herkennen en verder helpen in hun ontwikkeling. Als Ten Donck zijn we daar uiteraard heel trots op.

Voor Joy en Dèco hopen we op meer hoogtepunten in hun verdere korfbal carrière. Dèco is opgenomen in de selectie onder-17, die zich aan het voorbereiden is op het EK in juli 2023. 

Ook jij kunt beginnen waar Joy en Deco zijn begonnen. Ten Donck zoekt jongens en meisjes van 6 tm 12 jaar om de teams te versterken, en om nieuwe teams samen te stellen voor het volgende korfbalseizoen. Onder leiding van onze trainers en met veel plezier helpen we je het allerbeste uit je sportcarrière te halen.

Bel met Ambros 06 23 69 94 95 of stuur een mailtje voor meer informatie naar: info@tendonck.nl.