Voortgang herinrichting sportpark RVVH

Medio mei 2020 zullen de eerste werkzaamheden voor de herinrichting van sportpark RVVH van start gaan. Het programma van eisen met plattegrondtekeningen aangaande de herinrichting zijn uitvoerig beoordeeld en tot op detailniveau doorgesproken met de gemeente Ridderkerk.

De start van de werkzaamheden is nog steeds 18 mei a.s. en moeten voor het grootste deel zijn afgerond op 3 augustus 2020. Er is rekening mee gehouden dat weer op tijd kan worden gestart met de trainingen en de oefenwedstrijden voor het voetbalseizoen 2020/2021. Aangezien de beplanting pas in de periode oktober/november wordt uitgevoerd zal het sportpark er in het begin nog wel kaal uitzien maar op termijn gaat dat zeker groener en fraaier worden.

Tribune

Op donderdag 27 februari 2020i jl. een overeenkomst gesloten voor de volledige bouw van een nieuwe tribune met 243 zitplaatsen. De tribune staat 80 cm verhoogd en dat geeft niet alleen een beter zicht op het veld maar geeft ook de mogelijkheid om aan de onderzijde/achterzijde een bergruimte te realiseren. De nieuwe tribune is ook voorzien van stoeltjes met rugleuning om het zitcomfort te verhogen.

Buitenkantine

Het is de bedoeling dat er bij het nieuwe hoofdveld ook weer een buitenkantine verrijst. De buitenkantine met buitenterras en overkapping wordt 80 cm verhoogd geplaatst zodat er ook weer goed zicht is op het hoofdveld.

Lift clubhuis

Het is al langer een wens om een lift bij de trap van het clubhuis te plaatsen. Mensen die slecht ter been zijn kunnen dan gemakkelijker boven in onze kantine komen. Er is uiteindelijk gekozen voor een outdoor stoel-traplift die gemonteerd gaat worden aan de linkerzijde op de huidige trap naar de kantine.