Sport

VriendenLoterij steunt Ridderkerkse Voetbal Vereniging Hercules (RVVH) met 5.000 euro

Een grote verrassing voor RVVH uit Ridderkerk. De voetbalvereniging is uitgeroepen tot Club van de Week en ontvangt daarom een eenmalige bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. De vereniging gebruikt de bijdrage voor de verduurzaming van de kleedkamers en kantine. 

Stefan Komduur, voorzitter van RVVH: “De bijdrage van de VriendenLoterij is een echt verrassing en zeer welkom! Deze titel voelt als een beloning voor alle inspanningen die onze vrijwilligers en leden dagelijks leveren voor de vereniging.” 

Clubs van de Week

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich aanmelden op www.clubsvandeweek.nl.

Extra financiële steun

Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt.