Vrouwen RVVH klaar voor de Topklasse

De tijd die vrijkwam door het abrupte einde van het voetbalseizoen door de coronacrisis is door de technische commissie van RVVH goed besteed. Een elftal talentvolle en ervaren speelsters komen de vrouwenselectie in Ridderkerk komend seizoen versterken. De nummer vier uit de topklasse kijkt vol zelfvertrouwen naar de start van de nieuwe competitie.

Het abrupte einde van de competitie bracht voor veel clubs uitdagingen met zich mee die ze niet hadden voorzien.  Precies in de periode dat clubs en speelsters zich oriënteren op een nieuwe samenwerking konden er geen afspraken worden gemaakt voor proeftrainingen of het scouten van speelsters.  Toch lukte het de staf van RVVH om de selectie voor komend seizoen op sterkte te krijgen.

Met de nieuwe aanwinsten denkt RVVH komende jaren de strijd aan te kunnen met de topteams van Nederland. Naast ervaren speelsters heeft de club vooral veel jong talent aan zich kunnen binden. Zowel in de eerste klasse en de topklasse denkt RVVH haar mannetje te kunnen staan. 

Nieuwe speelsters seizoen 2020/2021: Minke van Alten, Anoucke Baas, Celine Duijzer, Angelica Hertstein, Luna van den Hout, Jade Massing, Inge van Os, Laura van de Wagt, Michelle Weeland, Tessa van de Wetering en Avalon van Dijk.

Foto: Jan Pott