Sport

Vrouwenselectie RVVH zoekt versterking

Het seizoen is nog niet afgelopen maar de technische staf van RVVH is alweer enige tijd bezig om de selectie voor komend seizoen rond te krijgen. Een groot aantal van de huidige speelsters blijft bij de Ridderkerkse club maar net als ieder seizoen komen er ook weer plekken vrij. Jonge talenten en ervaren speelsters die zich  kunnen en willen meten met de top van het Nederlandse vrouwenvoetbal kunnen zich melden bij de technische commissie van RVVH.

De vrouwen van RVVH spelen op het hoogste amateurniveau van ons land. Vrouwen 1 in de topklasse, vrouwen 2 in de eerste klasse. Dat betekent dat je als speelster het hele land doorreist om te voetballen tegen de beste clubs van het land. Af en toe wordt er ook geoefend tegen eredivisieclubs zoals ADO Den Haag en Excelsior.

Nu het seizoen ten einde loopt en de technische staf weet welke speelsters er blijven en vertrekken is de balans opgemaakt. Om een brede selectie te kunnen presenteren voor het komende seizoen zoekt de club versterking van enthousiaste vrouwen en meiden. 

Jonge talenten die opgeleid willen worden voor de Nederlandse top zijn van harte welkom. Ook ervaren voetbalsters die in de landelijke klassen of topklasse niveau een (nieuwe) uitdaging zoeken zijn een goede aanvulling voor de huidige selectie.

RVVH biedt een gedegen organisatie met enthousiaste en kundige trainers en een leuke en gezellige groep meiden met sportieve ambities.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar de technische commissie van RVVH vrouwen, w.grootenboer@hotmail.com of t.westerink29@upcmail.nl.  De vrouwenselectie traint op dinsdagen en donderdagen vanaf 19:30 uur. Langskomen om te kijken mag altijd.