Vrouwenvoetbal Academie Rijnmond wordt vervolgd

Ruim 150.000 vrouwen en meisjes in Nederland voetballen in clubverband.  Toch gaat er vaak talent verloren omdat meisjes te weinig aandacht krijgen binnen hun club.

Meestal komt dat omdat er net te weinig meisjes zijn om een team te vormen of omdat het gemiddelde niveau van het team te laag is voor talentvolle speelsters.  Ook dan is plezier belangrijk maar plezier krijg je juist ook van uitdagingen.  

Vrouwen Voetbal Academie Rijnmond (VVAR) biedt die extra uitdaging met leuke, intensieve en nuttige trainingen.  Extra, dus je blijft bij jouw team trainen en spelen en volgt op zondag een extra training van een Topklasse trainer en selectiespeelsters van RVVH. 

Na een succesvolle voorjaarscursus blijkt dat er vraag is naar een vervolg in de zomer. Veel meisjes blijven, net als vele anderen, thuis deze zomer en willen dan graag door voetballen. Dat kan bij VVAR. Met tien trainingen kunnen de meiden zichzelf ontwikkelen naar een hoger niveau en keren na de zomer zelfverzekerd en gewapend met een betere techniek terug bij hun eigen club en team.

Voor meer informatie en inschrijven: www.vrouwenvoetbalrijnmond.nl.

Foto: Jan Pott