vv HDW – SV Bolnes: 4-1

Gisteren stond de wedstrijd tegen HWD op het programma. De ploeg uit Overschie was op oorlogssterkte.

Bolnes had zijn huiswerk goed gedaan en begon ook sterk en geconcentreerd aan de wedstrijd. Met veel druk vooruitdwongen wij HWD tot fouten in de opbouw. Dit resulteerde na 25 minuten in de 0-1 door Derrel Lionahr na balverlies van de centrale verdediger van HWD. Bolnes gaf niks weg voor de rust en vergat HWD de das om te doen. Rick Visser ging alleen op de keeper af maar faalde toen hij oog in oog stond met de keeper. Willy de Kok kopte van dichtbij op de keeper. Derrel Lionahr schoot alleen voor de keeper voorlangs. Bolnes dat zijn beste voetbal speelde vergat zichzelf te belonen en met minimaal 0-3 te gaan rusten. In de tweede helft begon Bolnes slap aan de wedstrijd en na het wegvallen van Rick Visser (hamstring) en

Erik Aslanyan (hamstring) viel de ploeg uit elkaar en werd HWD sterker.

Dit resulteerde in de 72e minuut tot de gelijkmaker. Een ongelukkige bal die via twee benen en een hoofd uiteindelijk in het doel belandde. Na een onterechte strafschop na vermeende handsbal van Lionel Soe Agnie kwam HWD op 2-1. Bolnes probeerde het nog en kreeg nog een grote kans op de gelijkmaker via Derrel Lionahr maar hij zag zijn schot net naast de paal belanden. Uiteindelijk liep HWD nog uit, via de counter, naar 3-1 en 4-1. Al met al een geflatteerde uitslag. Maar als Bolnes het voetbal en discipline van de eerste helft kunnen blijven opbrengen dan heb ik als trainer er heel veel vertrouwen in.