Sport

Wisselbeker Ribad naar D&R Interieur Alblasserdam

Op vrijdag 16 juni 2018 vond in Sporthal Drievliet de derde editie van het Ribad-bedrijvenbadmintontoernooi plaats. Met duidelijke cijfers in de A-poule wist het team van D&R interieur het toernooi dit jaar te winnen. De wisselbeker prijkt daarmee een jaar lang bij de Alblasserdamse deurenspecialist.

Winnende team van D&R interieur

De Ridderkerkse Badmintonvereniging organiseert het bedrijvenbadmintontoernooi sinds haar 50-jarige jubileum in 2016 jaarlijks en mocht ook dit jaar weer 12 bedrijventeams uit de regio verwelkomen. Haulussy Advocaten, Sport & Welzijn, Van Gelder, Evolve IP, CVU, Hoek & Blok, Bloemendaal Ruigrok, K&S Aannemersbedrijf en Ribad-sponsor Noort & De Vries deden alle op enthousiaste wijze een gooi naar de titel. Eerdere winnaars Rijschool Herman (2016) en Van Alten (2017) waren dit jaar niet aanwezig om hun titel te verdedigen. 

Wie zelf ook graag (weer) eens een shuttle wil slaan, wie zijn of haar collega’s wil uitdagen voor deelname in 2019 of een badmintonbedrijfstoernooi binnen het eigen bedrijf wil organiseren, kan mailen naar ribad@ribad.nl