Zwembad De Fakkel verruimt tijden

Vanaf maandag 25 mei wordt het banenzwemmen in het buitenbad op doordeweekse dagen met 2 extra uurtjes uitgebreid.

Tussen 07:00 uur en 12:00 uur kunnen dan weer baantjes gezwommen worden. Het aantal zwemmers per uur wordt dan ook uitgebreid naar 12 zwemmers. Per 2 banen zijn er 4 zwemmers op niveau. Er wordt achter elkaar in 2 banen gezwommen.

Op zondag blijft de openingstijd van 08:00 uur tot 11:00 uur.

De banenzwemmers kunnen vanaf maandag 25 mei ook gebruik maken van de kleedkamers van de sporthal. Er is een dames- en een herenkleedkamer waarin de zwemmers zich kunnen uitkleden. Zwemkleding moet nog steeds thuis aangedaan worden. De kleding dient te worden meegenomen naar het buitenbad waar de kleding in de daarvoor geplaatste tent kan worden neer gezet. Na het zwemmen moet er buiten in de kleedruimtes aangekleed worden.

Reserveren kan van maandag tot en met vrijdag van 07:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag en zondag kan dit van 08:00 uur tot 11:00 uur via telefoon 0180-491122. Vanaf 2 juni kan dit mogelijk ook via de website van De Fakkel.

Reeds gemaakte reserveringen kunnen niet gewijzigd worden. De 10 badenkaart is op dit moment niet geldig. De geldigheidsduur van de 10 badenkaart zal worden verlengd met de periode waarin deze niet gebruikt kon worden.

In juni zal er ook weer met een aantal doelgroep activiteiten gestart gaan worden. Vrij zwemmen zal voorlopig helaas nog niet plaatsvinden.

Foto: Aad Hoogendijk