Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Advertenties

Real time web analytics, Heat map tracking

Oudelande 1 kan kampioenschap vergeten

Afgelopen zaterdag speelde Oudelande 1 al vroeg in het seizoen een cruciale wedstrijd voor het kampioenschap. Uit bij mede degradant Zwijndrecht zou op de 2e speeldag worden bepaald welk team weer zou promoveren naar de eerste klasse aangezien de rest van de competitieteams veel zwakker in speelsterkte zijn dan Oudelande en Zwijndrecht. Vorig jaar verloor Oudelande met 3-2 bij Zwijndrecht dus Oudelande moest het anders aanpakken ditmaal.

Lees meer...

Ridderkerk Rowdies trekt aan het kortste eind

Riderkerk Rowdies 1 heeft nog niet zijn draai gevonden, in de honkbal 1ste klasse, ondanks een goede wedstrijd werd er, uit bij Storks in Kijkduin toch weer verloren, zij het met de minimale cijfers van 2 punten verschil.

Lees meer...

HBM Dakbedekking/Taveri sluit af met zege

De tafeltennissers van HBM/Taveri hebben het seizoen afgesloten met een overwinning in de thuiswedstrijd tegen het reeds gedegradeerde Vriendenschaar uit Gouda. Ondanks dat er voor beide teams niets meer op het spel stond (De Ridderkerkers waren tenslotte al zeker van handhaving) werd er toch flink om de punten gestreden en stond er uiteindelijk een nipte 6-4 eindstand op het scorebord.

Lees meer...

KCR verliest in Gorinchem

KCR moet iedere week de strijd aan gaan tegen degradatie. De ploeg van Dennis Gaemers staat op een schamele 3 punten en met de veilige zesde plaats op 9 punten hebben de Ridderkerkers handhaving nog lang niet in zicht. Afgelopen zaterdag gingen ze de strijd aan tegen GKV/Enomics. GKV bleek de sterkste na 70 minuten, waardoor KCR op 3 blijft staan.

Lees meer...

Slikkerveer met 1-4 onderuit bij ONA

In Gouda probeerde Slikkerveer het eerdere duel in de competitie (3-4 nederlaag) sportief te revancheren. Op een heel slecht veld begon het duel aan beide kanten voorzichtig. Wat afstandsschoten die veelal ver over gingen voor de thuisploeg.

Lees meer...