Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Advertenties

Real time web analytics, Heat map tracking

RVVH verzuimt zich te belonen tegen Argon

RVVH heeft zaterdag in zijn thuiswedstrijd tegen Argon uit Mijdrecht verzuimd de eerste driepunterpunter binnen te halen. Het goede veldspel kon opnieuw niet in goals worden omgezet waardoor de wedstrijd na een 0-0 ruststand uiteindelijk op 1-1 kon worden afgesloten.

 

Voor de Ridderkerkers had er deze wedstrijd veel meer in gezeten. Met name in de eerste helft deden zich een aantal goede mogelijkheden voor die helaas niet werden benut. Zo kreeg Fortes al in de tweede minuut na een prima pass van Jesse Eggers een kans voor open doel maar werd de bal nog net door een verdediger aangeraakt zodat er niets meer dan een corner restte. Vijf minuten later kreeg Dieterich een goede kans na een uitstekende pass van De Pina maar kon keeper Antonioli namens Argon op zijn inzet redding brengen. Vier minuten later schoot Dos Santos over het doel van Argon na een goede aanval over de rechter kant. Halverwege de eerste helft mocht Dieterich een vrije trap nemen na een goede aanval over rechts maar ook deze leverde niets voor RVVH op. Een minuut later volgde een schot van Fortes dat maar net naast de goal van Argon ging.

 

 

Zo regen de kansen zich voor RVVH aaneen maar geen enkele kans kon worden benut in de vorm van een goal. Na ruim een half uur spelen probeerde Argon de bakens enigszins te verzetten en moest keeper Levestone bij een van hun aanvallen ver uit zijn doel komen om te redden, hetgeen hij goed deed. Patrick Lokken schoot vervolgens net naast de goal van RVVH, waarna nog enkele corners voor Argon volgden die niets opleverden. Ruim 5 minuten voor rust dacht Dieterich namens RVVH te scoren, waarbij hij een misverstand tussen keeper en centrale verdediger afstrafte, maar scheidsrechter Prooi keurde de treffer terecht wegens buitenspel af. Hem was nl. niet ontgaan dat Dieterich voor hij aangespeeld werd terugkwam uit buitenspel positie waardoor hij duidelijk voordeel had van de ontstane situatie. Over en weer volgden nu nog enkele flitsende aanvallen waarbij beide ploegen scoringsmogelijkheden hadden die zij echter niet konden verzilveren. Zo brak de rust aan met de bekende brilstand van 0 – 0.

 

 

 

De tweede helft brak een half uur later aan dan gepland. Assistent-scheidsrechter Rasch was geblesseerd geraakt en er diende dus in allerijl een vervanger gezocht te worden. Deze kwam er in de persoon van de heer Van Straten die zijn taak naar behoren vervulde. Het eerste kansje in deze helft was weer voor RVVH maar Dieterich zag zijn inzet geblokt worden door de verdediging van Argon. Vijf minuten later volgde een gevaarlijke voorzet vanaf rechts van Argon die corner liep; deze corner werd onschadelijk gemaakt door keeper Levestone. Enkele minuten later probeerde Jessie Proost het van afstand maar zijn schot kon met moeite gered worden door de keeper van Argon. Zo golfde het spel aardig op en neer waarbij er aan beide kanten wat schoten en corners te zien waren zonder het gewenste resultaat.

 

wd20171007 15

 

Halverwege de tweede helft mocht Dieterich namens RVVH een corner nemen en Guytano Dos Santos deed waar heel RVVH naar snakte: hij kopte de bal prima in het doel en scoorde 1-0 voor RVVH. Beide trainers gingen nu enkele wissels doorvoeren en er ontstond een wat rommelige fase in de wedstrijd. Negen minuten na de openingsgoal stond het alweer gelijk. Een afschuwelijk misverstand tussen verdediger Kloppert en keeper Levestone deed de bal bij Mark van der Weijden belanden die ongehinderd de bal in een leeg doel kon werken: 1-1. RVVH was uiteraard aangeslagen maar liet het er niet bij zitten en probeerde alsnog iets te forceren. Maar dat deed ook Argon zodat er een zeer levendige slotfase ontstond met kansen (uit vrije trappen en corners) voor beide doelen. De beste twee werden voor de laatste minuut bewaard: Levestone redde knap na een inzet vanaf links door Argon; Dos Santos haalde de bal van de doellijn na de hieruit gegeven corner en Robert Kooiman wist nog bijna te scoren na een razendsnel uitgevoerde counter over de rechterflank. De stand bleef echter 1-1, een stand waar beide ploegen niet veel mee opschoten gezien hun positie op de ranglijst.

 

Foto's: Wessel Dekker

 

RVVH – Argon 1-1 (0-0)
66. Dos Santos 1-0
75. Van der Weijden 1-1

 

Scheidsrechter: C. Prooi

 

Gele kaarten: Eggers (RVVH) en Filippo (Argon).

 

RVVH: Levestone, Rodriques de Pina, Yekhlef, Eggers, Kloppert, Merencia, Proost (73. Kooiman), Dos Santos, De Jesus (73. Rietveld), Fortes en Dieterich.

 

Argon: Antonioli, Petronia, Filippo, Coenradi, Tichelaar( 46. Horb), Van de Water, Van der Weijden (77. Kort), Zorn, Lokken, Ouaali en Gedik (66. Refos).

 

Samenvatting:

 

Interviews: