Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Advertenties

Real time web analytics, Heat map tracking

Handballers naar de volgende ronde van de beker

De handballers van saturnus’72 hebben woensdagavond ten koste van het Vlaardingse Twist de tweede ronde bereikt van de Jan Alma Cup. In een mager bezette Reyerparkhal had de thuisploeg moeite om in het ritme te komen.

 

Zodoende kon de, twee klasse lager spelende, tegenstander eenvoudig bij blijven. Pas half de eerste helft (8-8) kon Saturnus gaan bouwen aan een voorsprong. In het laatste deel van de eerste helft liet de thuisploeg zien dat ze kwalitatief toch een stukje sterker waren. Bij de rust leek de stand van 19-10 garant te staan voor een mega uitslag.

 


In het tweede deel van de wedstrijd was Saturnus’72 duidelijk de bovenliggende partij. Mooie aanvallen werden afgewisseld met slordigheden. Uiteraard had dit te maken met het niveau van de tegenstander maar, zou Dylan Muller na afloop zeggen, “we hadden nog meer uit deze wedstrijd kunnen halen”. Nu bleef de stand na twee keer dertig minuten steken op maar 37-20. Bij Saturnus verdedigde Ralph van de Berg, hij loste vaste keeper Lennart Huisman af, in de tweede helft het doel.