Het Zangtalent Van Ridderkerk

RTV-Ridderkerk organiseert dit voorjaar een geweldige wedstrijd voor zangeressen en zangers uit Ridderkerk en omstreken. Er wordt op zoek gegaan naar ‘Het Zangtalent van Ridderkerk’.

Ridderkerk staat op het punt om zijn verborgen zangtalent te ontdekken met de lancering van een zangwedstrijd. De wedstrijd biedt een platform voor getalenteerde zangers om hun vaardigheden te laten zien en hun passie voor muziek te delen met een breder publiek. De wedstrijd verwelkomt deelnemers vanaf achttien jaar oud die in Ridderkerk of omstreken wonen of werken. Of je nu een doorgewinterde performer bent of net begint met het verkennen van je zangtalent, deze wedstrijd biedt een kans voor iedereen om te schitteren.

Deelname kost € 10,-, welke voor 1 april 2024 dient te zijn overgemaakt op Rabo rekening: NL 74 RABO 03 85 4782 75 tnv. Stichting Lokale Omroep Ridderkerk.

Op zondagmiddag 14 april 2024 wordt de voorronde gehouden vanaf 14.00 uur in de studio van RTV-Ridderkerk aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 in Ridderkerk. Op zondagmiddag 12 mei vindt dan vanaf 14.00 uur de grote finale plaats in de grote zaal van eventlocatie De Loods. Op alle dagen is er een jury, die onder leiding zal staan van Hans Magito, voorzitter van RTV-Ridderkerk, maar ook bekend van AVRO’s TopPop Disco Show. Tijdens de eerste voorronde op zondag 14 april bestaat de jury verder uit de bekende Ridderkerkse artiesten Javi Escalera en Emmy Eve.

De talentenwedstrijd wordt door RTV-Ridderkerk georganiseerd in samenwerking met Promotis Entertainment en Facet Ridderkerk.

Heb je vragen? Stel ze gerust. Stuur een e-mail naar talent@rtvridderkerk.nl.

Inschrijven: