Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Advertenties

Real time web analytics, Heat map tracking

Filmblok 16 van filmclub Cine ’67 op TV Ridderkerk

De enthousiaste filmclub Cine ’67 heeft in de afgelopen jaren een breed scala aan films opgenomen, waaronder diverse korte speelfilms, documentaires en andere films. RTV-Ridderkerk zond afgelopen periode al meerdere afleveringen uit. Op dinsdag 17 april en op zaterdag 21 april 2018 wordt dit blok uitgezonden op 14.00 en 18.00 uur.

Lees meer...

Speakerpunch in Spotlight

De regionale band Speakerpunch staat centraal in een nieuwe aflevering van Spotlight bij RTV-Ridderkerk. De Ridderkerkse zanger Martijn Vermeulen bracht recent een bezoek in de studio.

Lees meer...

Nawroz in Theater Het Plein op TV Ridderkerk

Vrijdag 23 maart 2018 werd voor het eerst het Nawroz Festival gehouden in theater Het Plein in Ridderkerk. Nawroz betekent een nieuw begin en is de eerste dag van de lente volgens de Perzische oorsprong en wordt ook wel gezien als de nieuwjaarsdag, die wordt gevierd met gezellig samenkomen, lekker eten, zang en dans.

Lees meer...

Voorjaarsconcert Symfonieorkest op TV Ridderkerk

Op 17 maart 2018 gaf het Ridderkerks Symfonieorkest een voorjaarsconcert met bijzondere klassieke werken die met elkaar gemeen hebben dat ze zijn gecomponeerd door componisten van wie de achternaam begint met een B. Op het programma de Coriolanus Ouverture van Beethoven, Kol Nidrei van Bruch, Symfonie in C van Bizet en de Roemeense Dansen van Bartók.

Lees meer...

Impressie Gemeenteraadsverkiezingen 2018 op TV Ridderkerk

In een vol en gezellig druk gemeentehuis maakte burgemeester Annie Attema de voorlopige verkiezingsuitslag bekend van de gemeenteraadsverkiezingen. RTV-Ridderkerk was er ook bij en maakte een impressie.

Lees meer...