Real time web analytics, Heat map tracking

Filmblok 16 van filmclub Cine ’67 op TV Ridderkerk

De enthousiaste filmclub Cine ’67 heeft in de afgelopen jaren een breed scala aan films opgenomen, waaronder diverse korte speelfilms, documentaires en andere films. RTV-Ridderkerk zond afgelopen periode al meerdere afleveringen uit. Op dinsdag 17 april en op zaterdag 21 april 2018 wordt dit blok uitgezonden op 14.00 en 18.00 uur.

In het zestiende filmblok zijn 4 films opgenomen:
- Live to ride: Een verhaal waarin een easy rider wordt gevolgd.
- Nachtmerrie op Terschelling: Een film waarin een vrouw achterna denkt te worden gezeten
- De Monteur: Een speelfilm waarin een schipper een probleem niet zelf kan oplossen.
- Het wilde leven van Etosha: Verslag van een vakantietrip naar Namibië.

Meer informatie over de filmclub Cine ’67 is terug te vinden op de website: www.film-envideoclubcine67.nl .

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ (frequentie 840.00) en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, Telfort, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP (De Lokale Omroep). Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl .